Erfagruppe om CE-mærkning og EU-direktiver

I Maskinsikkerhed’s CE-Erfagruppe samles virksomheder, der har brug for at udveksle erfaringer om direktivernes brug i praksis. Erfagruppen er rettet mod maskin- og procesindustrien og virksomheder, der leverer til eller servicerer denne branche.

Erfaringsudveksling

Formålet med Erfagruppen er at samle erfaringer til fælles viden om, hvordan man tolker og arbejder med reglerne i hverdagen. Hvert møde har et tema, hvor emner af fælles interesse tages op, de nyeste regler og standarder præsenteres, og de praktiske konsekvenser diskuteres. Som medlem får du et netværk af ligesindede, der også har brug for opdateret viden og inspiration til at løse tingene på en ny måde.

Aktuel viden

Gennem vort daglige arbejde har vi adgang til myndigheder og kompetencer inden for et stort antal områder, der har betydning for virksomhederne, og det er dermed muligt at give medlemmerne af CE-Erfagruppen den seneste information og tolkning af reglerne.

Fire m√łder om √•ret

Erfagruppen mødes fire gange om året, og møderne holdes bl.a. som virksomhedsbesøg i medlemmernes virksomheder - ofte med rundvisning. Medlemmerne lærer på den måde hinandens baggrund og interesseflader bedre at kende.

Erfagruppen har godt 30 medlemmer, som omfatter større og mindre virksomheder inden for maskin- og procesindustri, rådgivende ingeniører, handel med maskiner og komponenter, samt brancheorganisationer.

Måske kunne et medlemsskab også være en god investering for dig og din virksomhed!

Kontakt Hans Morten Henriksen for yderligere oplysninger på tlf.: 2210 0671 eller på mail: hmh@maskinsikkerhed.dk.

   

Maskinsikkerhed ApS ▪ Lejrvej 17 ▪ 3500 Værløse ▪ Telefon: 4447 3156 ▪ E-post: info@maskinsikkerhed.dk
Afdelinger i Værløse ▪ Odense ▪ Esbjerg ▪ Randers