Indretningskrav til pakke- og emballagehåndteringsmaskiner

På dette kursus lærer du de nye krav til pakke- og emballagehåndteringsmaskiner.

Kurset er for dig, der er maskinfabrikant, forhandler, importør og brugervirksomhed, der har interesse for maskiner, som pakker og håndterer tomt og fyldt emballage af næsten enhver art.

Fra 15. januar 2016 er væsentligt flere maskiner i pakkerier omfattet af detailkrav fra Maskindirektivets standarder, fx EN 415-10 Generel sikkerhed for pakke- og emballagehåndteringsmaskiner. Det medfører både stramninger og lettelser i forhold til tidligere.

De nye krav omfatter maskiner der håndterer emballage, pakker og håndterer emballerede produkter, dvs. maskiner som blækstråleprinter, inspektionsmaskiner, robotpalletering, tappe- og doseringsmaskiner, pasteurisatorer, kølere, metaldetektorer, checkvejere, kapsel-håndtering, flaske-sorterer og mange andre. For de maskiner der allerede er omfattet af en standard i serien, er der masser af anerkendte løsninger at hente.

21. september 2016, Ballerup
13. oktober 2016, Middelfart

23. februar 2017, Ballerup
23. marts 2017, Middelfart
pris
Kr. 3.800,- ekskl. moms

Rabat
Der gives 10% rabat når 2 eller flere fra samme firma tilmelder sig kurset på samme kursusdato.
   
Kursusbeskrivelse

Print kursusbeskrivelse og kursusinformation til kurset

Tilmelding
Kursusdatoer
Pris og rabat

Pris
kr. 3.800,- ekskl. moms

Rabat
Særlige rabat regler. Der gives 10% rabat til nr. 2 eller flere fra samme firma der tilmelder sig kurset på samme kursusdato.

Undervisere på kurset

Alle vores undervisere på vores kurser arbejder også som konsulenter hos Maskinsikkerhed ApS Læs mere om dem her

Kurser hos Maskinsikkerhed ApS

Vores kurser er tilrettelagt så de er fagligt udfordrende og samtidig formidler meget håndgribelige værktøjer, kursusdeltagere efterfølgende kan bruge i sit daglige arbejde. Kursuslederne forsøger i videst mulig omfang at inddrage kursisternes spørgsmål og erfaringer i kurset.

Firmatilpasset kurser

Dette kursus laves også som et firmatilpasset kursus hvor firmaets særlige problemstillinger bliver inddraget. Ring og hør nærmere på tlf: 88 73 77 95

Tilmelding

Maskinsikkerhed ApS ▪ Lejrvej 17 ▪ 3500 Værløse ▪ Telefon: 4447 3156 ▪ E-post: info@maskinsikkerhed.dk
Afdelinger i Værløse ▪ Odense ▪ Esbjerg ▪ Randers