Trykudstyr og maskinerKursusbeskrivelse

Maskiner og procesanlæg indeholder ofte trykbeholdere og andet tryksat udstyr, og der kan være forskel på kravene til dokumentation og mærkning, i forhold til trykbeholdere der sælges som selvstændigt CE-mærkede produkter.Kursusindhold

På kurset lærer du om hvornår og hvordan du skal overholde både Maskindirektivet og Trykudstyrsdirektivet PED, hvornår/hvordan trykudstyr i maskiner skal CE-mærkes selvstændigt og evt. kontrolleres af 3.-part, hvad der skal der stå på erklæringen og på mærkepladen, krav til eftersyn, hvordan trykbeholderens risikovurdering indgår i maskinens risikovurdering.

Vi kommer ind på både krav og de gode løsninger, uanset om det er et hydraulikanlæg, eller om det er beholdere eller anlæg der indeholder damp eller specielle medier, så som gasser eller farlige kemikalier.Deltagere

En forudsætning for et tilfredsstillende og lærerigt kursusforløb er, at kurset ligger i forlængelse af din nuværende viden og kompetencer. Du er altid velkommen til at kontakte Maskinsikkerhed ApS for at høre nærmere om kursets indhold, og for at finde ud af om kurset er noget for dig.

Undervisning og kursusmateriale
Undervisningen foregår som gennemgang af præsentationer og dialog, hvor kursusdeltagernes erfaringer, eksempler og spørgsmål inddrages undervejs.

På kurset udleveres:
• En kursusmappe med slides og materiale fra kurset
• Evt. relevante bekendtgørelser
• Kursusbevis   
Tilmelding
Kursusdato

12. oktober 2017, Middelfart

Pris og rabat

Pris
Kr. 3.850,- ekskl. moms

Rabat
Der gives 10% rabat når 2 eller flere fra samme firma tilmelder sig kurset på samme kursusdato.

Flere sp√łrgsm√•l til kurset

Har du spørgsmål til kursets faglige indhold eller rent praktiske spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8873 7795.

Undervisere på kurset

Alle undervisere på vores kurser arbejder også som konsulenter hos Maskinsikkerhed ApS. Læs mere om dem her

Firmatilpassede kurser

Dette kursus laves også som et firmabaseret og ‚Ä“tilpasset kursus hvor firmaets særlige problemstillinger bliver inddraget.
Ring og hør nærmere på:
tlf.: 8873 7795.

Kurser hos Maskinsikkerhed ApS

Vores kurser er tilrettelagt, så de er fagligt udfordrende og samtidig formidler meget håndgribelige værktøjer, kursusdeltagen efterfølgende kan bruge i sit daglige arbejde. Kursuslederne forsøger i videst mulig omfang at inddrage kursistens spørgsmål og erfaringer i kurset.

Tilmelding

Maskinsikkerhed ApS ▪ Lejrvej 17 ▪ 3500 Værløse ▪ Telefon: 4447 3156 ▪ E-post: info@maskinsikkerhed.dk
Afdelinger i Værløse ▪ Odense ▪ Esbjerg ▪ Randers